В Одеському зоопарку оголосили конкурс до Всесвітнього дня змії

На конкурс можна представляти роботи у техніках олійного живопису, акрилу, акварелі, графічних техніках

Одеський зоопарк оголосив конкурс малюнків, який присвячується Всесвітньому дню змій. До участі в конкурсі запросили дітей віком від 3-х до 16-ти років. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Малюнки із зображенням змії або змій мають бути не менше формата А4. Роботи приймаються до 20 липня 2023 року. На конкурс можна представляти роботи у техніках олійного живопису, акрилу, акварелі, графічних техніках та ін. Від одного автора приймається лише одна робота. 

Роботу слід підписати, вказавши її назву, прізвище, ім'я та вік автора, школу, дитячий садок, студію або клас та контактний телефон. Підсумки конкурсу будуть підбиті на святі "День змії", яке відбудеться 22 липня об 11:00. 

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення Одеський зоопарк став своєрідним хабом для усіх тварин, які потребували захисту та допомоги. Співробітники зоопарку брали під свою опіку домашніх улюбленців, яких господарі не могли взяти з собою за кордон, а також евакуйованих пухнастиків із Херсону. За понад рік повномасштабної війни зоопарк прийняв понад 900 тварин. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в самому центрі Одеси перехожих налякала змія. На місце виїхав директор одеського зоопарку, який й ловив тварину.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися