На Одещині почали встановлювати нові дорожні знаки там, де найчастіше відбуваються ДТП

Встановили додаткові панно та дорожні знаки, що інформують водіїв про аварійно небезпечну ділянку

На Одещині  встановлюють нові дорожні знаки на автомобільних дорогах області.  Впродовж минулого місяця було проведено аудит аварійно-небезпечних ділянок та місць, де найчастіше відбуваються ДТП на дорогах регіону.

Про це повідомляє служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області

На підставах результатів аудиту, для підвищення безпеки дорожнього руху, першочергово встановили додаткові панно та дорожні знаки, що інформують водіїв про аварійно небезпечну ділянку.  

Просимо водіїв звертати увагу на оновлення, не нехтувати власною безпекою та дотримуватись вимог засобів організації дорожнього руху, адже від цього залежить не тільки ваше життя, але й життя інших учасників дорожнього руху, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, в Одесі розпочався комплексний процес очищення вулиць та ремонту дощоприймачів, що здійснюється комунальним підприємством "Міські дороги". З метою виконання цих завдань, фахівці працюють у різних районах міста.      

Нагадаємо, перші платні дороги в Україні можуть з'явитися в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Львівській, та Полтавській областях. Загальна вартість проєкту, за оцінками спеціалістів держагентства, може становити 6,5 мільярда доларів США.     

"Коментарі" також писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49).       





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися