Одеська нардепка Тетяна Плачкова склала мандат

Плачкова обиралася до Верховної Ради України від партії "ОПЗЖ"

Одеська нардепка Тетяна Плачкова, колишня членкиня забороненої в Україні проросійської партії ОПЗЖ, яка потім увійшла до депутатськоі групи "Відновлення України", вирішила відмовитись від мандата. 

Про це повідомили у Центрі публічних розслідувань.

Нагадаємо, що в 2020 році політикиня поїхала до Москви, де зустрічалася з головою держдуми володіним, його заступником та іншими росполітиками, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, після початку повномасштабного вторгнення РФ партія була заборонена як проросійська, після чого її фракція у Верховній Раді саморозпустилася, а її члени утворили нові депутатські групи. Зокрема, Тетяна Плачкова увійшла до групи "Відновлення України".

Плачкова обиралася до Верховної Ради України від партії "ОПЗЖ" за номером 31 у партійному списку.У березні 2022 року вона вийшла з фракції "ОПЗЖ", а у травні вступила до нової депутатської групи "відновлення України". 2020 року Плачкова була серед членів так званої "делегації" нині забороненої "ОПЗЖ" у Москві, яку очолював Віктор Медведчук. "Делегати" зустрічалися із головою Держдуми В'ячеславом Володіним, російськими депутатами.

Сама Тетяна Плачкова родом з Криничного Одеської області. Закінчила школу в Одесі та Національний університет "Одеська юридична академія".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Вищий антикорупційний суд (ВАКС) прийняв рішення про конфіскацію київських квартир, які належать російському дизайнеру-пропагандисту Артемію Лебедєву. Відповідний позов до суду подало Міністерство юстиції України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

14 липня 2023, 17:56

Невелика печаль, этих депутан давно пора минимум в три раза сократить !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися