Військовозобов'язані співробітники Дунайського пароплавства отримали бронювання

Бронювання дійсне на термін 6 місяців, і буде продовжено

Українське Дунайське пароплавство завершило процедуру бронювання співробітників. Бронювання підтверджено для плавскладу, працівників бази технічного обслуговування флоту (БТОФ), Кілійського заводу, та інших критично важливих для стабільної роботи підприємства працівників.

Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 

У кадровому департаменті всім заброньованим співробітникам надається Витяг із наказу Мінекономіки "Про бронювання військовозобов'язаного". Нові співробітники плавскладу, які зараз приходять на роботу в УДП, одразу подаються на додаткове бронювання, але списки заброньованих можуть коригуватись.

Бронювання не зберігатиметься для співробітників, які будуть звільнені, або припинять виконувати критично важливі функції. Про так випадки підприємство має повідомляти центри комплектації. Сподіваємося, що нові списки на бронювання військовозобов'язаних швидше проходитимуть процедуру узгодження. Адже ПрАТ "УДП" вже входить до списку підприємств, що є критично важливими для функціонування економіки, - повідомив Москаленко. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області на поромній лінії Орлівка — Ісакча на Дунаї розпочав роботу другий пором. Завдяки цьому лінія перейшла на новий графік.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися