В Одесі стартує проєкт для безробітних ветеранів та їхніх родин

Після успішного старту бізнесу учасникам проєкту надаватиметься супровід

В Одесі стартує проєкт з підтримки ветеранів та членів їхніх родин, які втратили роботу через війну. У рамках проєкту USAID "Економічна підтримка України" реалізується програма "Територія відновлення та розвитку".

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Мета проєкту - стимулювання підприємницької діяльності, підвищення навичок щодо пошуку роботи та працевлаштування, надання допомоги щодо соціальної адаптації ветеранів та членів їхніх сімей, які втратили роботу внаслідок вторгнення росії в Україну, - йдеться в повідомленні. 

У рамках проєкту для його учасників будуть проводитися безкоштовні онлайн-тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу.

До програми можуть долучитися мешканці таких областей: Кіровоградської, Івано-Франківської, Львівської, Чернігівської, Сумської, Житомирської, Одеської, Дніпропетровської, Полтавської, Київської та Закарпатської. Тренінги почнуться в серпні й триватимуть до листопада.

На початку навчання учасників проєкту чекають тренінги з психологічного відновлення, далі - лекції HR-спеціалістів та бізнес-тренерів щодо успішного працевлаштування та відкриття власної справи. По закінченню навчальних курсів учасники навчаться писати резюме, проходити співбесіди, писати бізнес-план, розробляти власний стартап, залучати кошти для відкриття власного бізнесу та просувати власну справу. Після успішного старту бізнесу учасникам проєкту надаватиметься супровід та менторська підтримка їхнього проєкту.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Білгород-Дністровський прикордонний загін запрошує на роботу військових та працівників з інвалідністю, а також звільнених за станом здоров'я військовослужбовців, які частково втратили працездатність і не можуть проходити службу в бойових частинах.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися