Держекоінспекція обурена стоянкою вантажівок на Одещині

Комісія встановила, що роботи проводяться у межах прибережно-захисної смуги водного об'єкта

Інспектори Державної екологічної інспекції Південно-західного округу звернулися до поліції через факт порушення водного законодавства на Одещині. Їх також обурило будівництво споруд та вигрібної ями у межах прибережно-захисної зони Дмитрівського водосховища, що має важливе значення для зрошення сільськогосподарських угідь.

Про це повідомили у пресслужбі інспекції.

Інспекція створила комісію з залученням представників Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та Нижнього Дунаю, Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, Татарбунарської територіальної громади та Кілійського МУВГ.

Комісія встановила, що роботи проводяться у межах прибережно-захисної смуги водного об'єкта, у  безпосередній близькості до транспортувального каналу Т-3, завдяки якому здійснюється поповнення водойми Дмитрівського водосховища.

Зазначимо, на Одещині з метою збереження дорожнього покриття у спекотний період, починаючи з 10 липня, набули чинності літні заборони на рух вантажних транспортних засобів у проміжку з 10:00 до 18:00. Варто звернути увагу, що рух буде дозволений поза зазначеним періодом, з 18:00 до 10:00.

Нагадаємо, що спеціалісти працюють над альтернативним маршрутом в обʼїзд дороги міжнародного значення М-15 Одеса – Рені, на м.Бухарест. Наразі виконуються роботи на  автомобільній дорозі Т–16–31 КПП “Табаки” – Болград.



  




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися