Христина Педь: завдання №1 української еліти - повернути до себе довіру професійно

У нинішній ситуації вкрай необхідно зосередитися не тільки на соціальних і політичних проблемах, а й зайнятися інформаційної гігієною. Про це заявила телерадіоведуща, бренд-менеджер українських спортсменів, засновниця спортивного медіаресурсу "Playpro.media" і один з членів оргкомітету рейтингу "Еліта України 2020", який стартував в серпні, Христина Педь.

За її словами, завдання №1 української еліти - повернути до себе довіру професійно.

"Сьогодні, коли світ опинився в такій досить складній ситуації, коли виявилося, що ми абсолютно не готові к різким змінам, коли в країні криза - економічна, політична, культурна, - всюди запанував хаос. У цей момент, звичайно ж, з'явилася і криза інформаційна, пов'язана з фільтрацією інформації, з'явилася недовіра до сучасних лідерів. І, насправді, зараз дуже важливо знайти тих людей, які, дійсно, розвивають і в позитивному ключі виставляють нашу країну, є гуру в своїх видах діяльності", - сказала Христина Педь.

Вона зазначила, що, на жаль, саме розуміння і значення слова "еліта" в 21 столітті набуло негативного забарвлення, що терміново потрібно міняти.

"Адже елітарність сама по собі має на увазі об'єктивність, вибірковість, вишуканість - відповідно, нам потрібні нові орієнтири, лідери думок, ті, хто працює строго на результат", - пояснила Христина Педь.

І додала, що роль медіа, звичайно ж, в цьому процесі одна з ключових.

"Ми всі повинні об'єднатися, щоб знайти цих людей, сформувати ту саму українську еліту і дати новий поштовх розвитку нашої країни. Адже правильна взаємодія і освіта можуть дати феноменальний результат", - заявила експерт.

Нагадаємо, в Україні 12 серпня розпочався новий масштабний проект - Національний рейтинг впливовості "Еліта України". Він заснований Міжнародним експертним клубом і рейтинговим агентством "ElitExpert".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися