Одеська ОВА закликала бізнес облаштувати укриття для працівників через останній обстріл міста

ОВА видасть перепустки на комендантську годину приватним охоронним структурам

На фоні останньої атаки на Одесу 20 липня Одеська ОВА закликає підприємців облаштувати безпечні укриття для своїх працівників. Росіяни вбили 21-річного хлопця, який працював охоронцем цивільного підприємства. Він не встиг вчасно сховатися.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Я звертаюся до керівників усіх міст і районів Одеської області, а також керівників бізнесу - не нехтуйте безпекою людей, особливо тих, хто працює вночі!Люди мають бути проінформовані про найближчі місця укриттів, де і мають перебувати під час повітряних тривог. Наголошую, що підвали з одним виходом не є укриттям - це пастка, - йдеться в повідомленні.
Очільник області зазначив, що у кого є можливість увімкнути автоматизовану охорону на ніч - потрібно скористатися цією можливістю. Якщо є необхідність - ОВА видасть перепустки на комендантську годину приватним охоронним структурам, аби якомога більше людей знаходилися у безпеці.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Ворожа повітряна атака, яка стався в ніч з 19 на 20 липня, зачепила центр Одеси та портову інфраструктуру, призвівши до серйозних пошкоджень адміністративних будівель, фасадів і вікон споруд, а також пошкодивши транспортні засоби та житлові будинки. Крім того, на території Одеської області було сильно пошкоджено складські приміщення.

Поліцейські наразі знаходяться на місцях подій та займаються фіксацією наслідків ворожого обстрілу. Вони надають допомогу мирному населенню, забезпечують охорону території та допомагають в підтриманні правопорядку.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2052


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися