Одеські рятувальники показали, як рятують маленького серпокрильця

Маленький птах вже перебуває в Одеському зоопарку

На подвір'ї однієї з пожежно-рятувальних частин Одеси рятувальники знайшли серпокрильця. Птах був майже без свідомості, тому що випав зі свого гнізда і тривалий час перебував без захисту та води.

Про це повідомляє пресслужба Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Поки одні думали, що з пташкою робити, іншим вдалося швиденько привести пташку до тями, напоїти та навіть накормити, - йдеться в повідомленні. 

А сьогодні 26 липня, маленького серпокрильця Арчі, так його рятувальники назвали, передали до рук Директора Одеського зоопарку, який завжди "в свою родину" кожне врятоване нами життя.

Історії порятунку 

В Одесі рятувальники зняли з дерева кота, який просидів там дві доби. Подія сталася у провулку Прохорівському на території навчального закладу. Тварина залізла на дерево на висоту четвертого поверху. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце, піднялися на дерево за допомогою драбини та палиці й врятували бідолаху, який майже одразу почав ховатися.

Працівники ДСНС дістали двох цуценят, які провалилися в люк. Вранці рятувальникам надійшла інформація, що в Балті на вулиці Железняка два цуценяти опинилися в люку.

Також на Одещині в Ізмаїльському районі дістали корову з криниці глибиною 2 метри. На порятунок прийшли одеські рятувальники. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися