В Одесі собака великої породи загризла шпіца: деталі

Наразі справою займається поліція

В Одесі агресивна собака великої породи загризла маленького шпіца прямо на вулиці. Про це розповіла ветеринарка Наталія Мельникова. Інцидент стався на вулиці Генерала Петрова. На прогулянку вийшла переселенка з Херсону з двома шпіцами, пухнастиків жінка тримала на повідку. Біля магазину вони зустріли хлопчика, який ледве тримав великого собаку. Як виявилось пізніше, його дід пішов до супермаркету, а малого залишив з собакою. Підліток не втримав тварину і вона на смерть загризла одного з маленьких шпіців. 

“Невідповідальна родина завела собі бійцівського собаку, ну як частіше за все буває, без розуміння як це і нащо це, як з ними займатися та як їх дресувати. Дід вирішив, що він піде в магазин, а із собакою побуде 13-річна дитина, його онук. Дитина не утримала, і собака за пару секунд розтрощив цього бідолашного малого. Його занесли вже без ознак життя. Зламані ребра, розірвана трахея”, – розповіла ветеринарка.

За словами Наталії, донька власника пса, який загриз пухнастика, поводила себе зухвало.

“Власниця шпіца дуже плакала, тримаючи на руках другу собаку, яка дивом врятувалася. Власники бійцівського собаки виказали співчуття і викликали свою доньку, тітку дитини, яка є співучасником злочину. Тітка поводилася вкрай негідно. При усіх, навіть при поліції, розповідала, що грошей вистачить відкупитися, намагалася налякати жіночку адвокатами. Коли їй навіть сторонні люди почали робити зауваження, що це не гідно, почала розповідати, що купить нового шпіца та й усе. Начебто це річ, яку можна просто замінити”, – додала Наталія.

Наразі над справою працюють поліцейські.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 10-річну дівчинку в Одесі покусав бурбуль. Дитині діагностували відкритий перелом лівого передпліччя. Власниці собаки загрожує штраф за порушення правил утримання собак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися