Не зміг змиритися з розлученням: на Одещині чоловік переслідує свою колишню дружину

Правоохоронці повідомили йому про підозру за статтею 126-1 Кримінального кодексу України.

Поліцейські притягують до відповідальності жителя Білгород-Дністровського району за домашнє насильство. За попередньою інформацією, подружжя проживало в Шабівській територіальній громаді 12 років, втім жінка подала на розлучення. Після розірвання шлюбу чоловік так і не зміг змиритися. Він переслідував колишню дружину, влаштовував сварки, виражався грубою нецензурною лайкою, принижував, змушуючи її повернутися до нього. Потерпіла щоразу повідомляла до поліції. 

Що тільки не робили правоохоронці: виносили відносно кривдника терміновий заборонний припис, яким обмежували доступ до неї, складали адміністративні матеріали за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Однак висновків для себе він так і не зробив. Саме тому, правоохоронці повідомили йому про підозру за статтею 126-1 Кримінального кодексу України.

“Слідчі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури на підставі зібраних доказів повідомили чоловіку про підозру в домашньому насильстві, а саме в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо колишньої дружини, що призводить до психологічних страждань, емоційної залежності та погіршення якості життя. Це правопорушення кваліфікується за статтею 126-1 Кримінального кодексу України і  карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років”, - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі правоохоронці затримали іноземця, якого за скоєння тяжких злочинів понад шість років розшукував Інтерпол. 51-річний чоловік був засуджений у Молдові до дев’яти років позбавлення волі за торгівлю людьми, у тому числі дітьми, і переховувався від правосуддя. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо “Коментарі” писали, що поліцейські наразі встановлюють обставини ДТП у Подільському районі Одещини. За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля “Skoda Octavia” не обрав безпечну дистанцію та наїхав на 12-річного велосипедиста. Про це повідомили в Національній поліції в Одеського регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися