Одещина - один із пріоритетних регіонів, де потрібно вдосконалювати ППО, - Братчук

Небо буде закрите найближчим часом по всій державі

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук запевнив, що в Одеському регіоні постійно вдосконалюються системи протиповітряної оборони. Крім того, Братчук запевнив, що українське небо незабаром закриють, тому хвилюватися не варто.  

“На Одещині минулої весни ми казали, що у нас будуть Iris-T, – наші прогнози збуваються. Небо буде закрите найближчим часом по всій державі”, — зазначив Братчук в ефірі “Ми-Україна”.

До того ж напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що українська ППО зміцнюватиметься і розміщуватиметься там, де це потрібно найбільше. Братчук впевнений, що саме південь країни наразі в пріоритеті, адже ворог щоночі атакує портову інфраструктуру Одещини. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що вчора 26 липня, в Одесі під час шторму в морі загинуло 2 особи. Ще одного підлітка знесло хвилею, наразі його місцезнаходження невідомо. Тривають пошуки.   Про це повідомила пресслужба Одеської міської ради. 

"Коментарі" писали, що вночі через сильні пориви вітру та грозу спричинили відключення 73 населених пунктів в Одеській області. Енергетики вже повернули світло в 31 населений пункт, забезпечивши електропостачання для більше ніж 17 тисяч сімей.

Зазначимо, що сьогодні вночі, ворог під час сильної грози та шквального вітру завдав ракетного удару по Одеській області. Ціль окупантів залишається незмінною — це портова інфраструктура області. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА. Вночі під час складних погодних умов, ворог вивів на чергування підводний ракетоносій та випустив з нього по Одещині ракети “Калібр”. Вона влучила в адмінбудівлю порту, внаслідок чого, загинув цивільний охоронець 1979 року народження. Також, було пошкоджено обладнання одного з вантажних терміналів та знищено два автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися