Як рятувальники знайшли тіло загиблої людини на місці зруйнованого будинку в Одесі

Допомогли місцеві мешканці

Знайти тіло загиблої люди з-під завалів одноповерхового житлового будинку, який зазнав руйнувань під час останнього обстрілу Одещини, допомогли місцеві мешканці. Про це повідомили в ДСНС.

У відомстві зазначили, що люди почали скаржитися на трупний запах, який розповсюдився по одному з районів міста. На місце направлені відділення спеціальних підрозділів, які вже через годину пошуків виявили тіло загиблої особи. Всього ДСНС Одеси залучила 1 одиницю техніки та 7 рятувальників; від кінологічного відділення 3-го спеціального центру швидкого реагування - 1 одиниця техніки, 3 чоловіки особового складу та 3 службові собаки.

Нагадаємо, що сьогодні вранці стало відомо про ще одну жертву ракетної атаки 23 липня. Тіло жінки було знайдено в нежитловій прибудові біля зруйнованого приватного будинку на вул. Парковій. Особа загиблої встановлюється.

Зазначимо, що російські війська у ніч на 23 липня завдали ракетного удару по Одесі. Унаслідок атаки зруйновані шість житлових будинків, пошкоджені дві пам'ятки архітектури та Спасо-Преображенський собор. У багатьох будинках в історичному центрі міста вибиті вікна й пошкоджені фасади. Пошкоджена портова інфраструктура.

27 липня росіяни завдали удару. Окупанти здійснили ракетну атаку портової інфраструктури Одещини. В результаті обстрілу загинув 43-річний цивільний охоронець. Наразі, прокурори та інші правоохоронці проводять огляд місця події та фіксують наслідки ракетної атаки. Також, наслідком ракетного удару, стали руйнування адміністративної будівлі та промислового обладнання порту. За попередніми даними, обстріли були здійснені ракетами типу "Калібр".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися