Очне навчання в школах: Одеса готується до першого вересня

Наразі вже близько 70% батьків в Одесі вирішили віддати своїх дітей на очне навчання

Одеса активно готується до нового навчального року, забезпечуючи учням можливість очного навчання. Близько 70% батьків вже прийняли рішення віддати своїх дітей на очне навчання, попри загрозу обстрілів міста.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Ми продовжуємо ремонтувати  та облаштовувати найпростіші укриття в школах і дитячих садочках. Зараз їх в освітніх закладах Одеси більше девʼяноста. А до першого вересня буде 150, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Наразі у ліцеї №9 і дитячому садку №306 активно проводяться інфраструктурні роботи, спрямовані на забезпечення комфортних умов для навчання. Робиться прокладання каналізації, водопроводу, електрики, а також обладнання системами пожежного оповіщення.

Роботи ведуться швидко та з дотриманням необхідних технологій. До них активно долучаються і депутати міської ради, які, крім направлення коштів зі свого депутатського фонду,  допомагають освітянам контролювати  перебіг робіт. Працюємо далі задля того, щоб забезпечити можливість дітям вчитися,  а батькам працювати, — додав Труханов.

Нагадаємо, що 23 липня історичний центр міста зазнав значних ушкоджень після ракетного обстрілу російськими окупантами. Постраждали також і заклади освіти міста. Руйнувань зазнали п'ять дитячих садочків, чотири школи та два заклади позашкільної освіти.

Також, “Коментарі” писали, що з початку повномасштабної агресії на території Одеської області, 52 заклади освіти зазнали руйнувань. Найбільше було пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу 20 липня 2023 року — 14 будівель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися