В Одесі зміниться схема руху трамвайного маршруту №27: у чому причина

Роботи розпочнуться з 29 липня поточного року

В Одесі розпочинається другий етап реалізації Магiстрального трамвайного маршруту прямого сполучення “Пiвнiч – Пiвдень” (трамвайний маршрут №7), який буде працювати за наступною схемою:  вул. Паустовського – Люстдорф. Роботи розпочнуться з 29 липня поточного року. Про це повідомили в Одеській міській раді. Протяжність маршруту складе 33,2 км, загальна тривалiсть поїздки - 2 год. 20 хв., iнтервал руху - 7-8 хв.

У зв’язку з цим зміниться схема руху трамвайного маршруту №27 – він курсуватиме від Рибпорту до Люстдорфу із інтервалом у 15-16 хвилин.

Нагадаємо, що I етап реалізації проекту було завершено у вересні 2022 року – трамвайний маршрут №7 почав курсувати між вулицею Паустовського та 11-ю станцією Люстдорфської дороги, що дозволило поєднати громадським електричним транспортом райони селища Котовського та Лузанівки із центром міста та районом Таїрова.

“Коментарі” писали, що а Одесі планують придбати нові електробуси. З метою забезпечення сучасної, зручної та екологічно чистої транспортної системи, у планах придбати 30 електробусів та встановити станції підзарядки, що загалом коштуватимуть 13 млн євро. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Нагадаємо, що в Одесі продовжується деревопод. Як зазначають комунальники вчора вітром повалено 73 дерева, за половину сьогоднішнього дня - вже отримано 29 заявок. Причина - шторм на Одещині. Спеціалісти повідомили, що з повалених дерев дуже багато великих екземплярів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися