До старту Національного рейтингу впливовості «Еліта України» залишилося кілька днів

До старту Національного рейтингу впливовості «Еліта України» залишилося кілька днів

Останні тридцять років в нашій країні йде болісний пошук талановитих, ефективних і прогресивних лідерів. Перед суспільством постає питання: хто вносить реальний внесок у розвиток країни і є найбільш впливовими, які ідеї і особи привертають увагу суспільства? Саме для цього проводяться численні дослідження, створюються рейтинги і конкурси, щоб в рівних умовах наочно показати суспільству, хто чого досяг.

Масштабний проект - Національний рейтинг впливовості "Еліта України" створений для того, щоб люди самі прийняли рішення, кого вони хочуть називати кращими з кращих, чия думка для них авторитетно, а діяльність - важлива.
До старту унікального проекту залишилися лічені дні - вже 1 вересня на сайті https://elitukraine.com/ починається голосування за сотню найвпливовіших людей в кожному з регіонів України.
- Громадяни хотіли б і повинні мати можливість отримати незалежну і зрозумілу їм оцінку тих, кого можна назвати елітою України. Таким чином, Національний Рейтинг "Еліта України" - це спеціальна процедура оцінювання людей, які виявили себе в різних сферах суспільного життя, "інвентаризація" потенціалу кращих людей країни, їх інтелектуальних, бізнесових, культурних, соціально значущих, політичних і адміністративних продуктів. Результати проекту будуть служити актуальним інструментом визначення стану вітчизняного елітарного ландшафту в різних сферах суспільства, а також основою системи соціального моніторингу еліти українського суспільства, сприяючи підвищенню ефективності та інтеграції наявних соціально-політичних та ідеологічних ресурсів, - заявляє експерт проекту, соціолог Олена Князєва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися