На Одещині гасили пожежу на площі 10 000 кв. метрів

Загиблих та постраждалих, на щастя, немає

В одному з дачних масивів села Любопіль, що в Одеському районі сталася масштабна пожежа. На місці сталося загорання сухої рослинності, чагарників та трави на великій відкритій території. Як повідомили рятувальники, від вогню ледь не постраждали житлові будинки. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Рятівникам за декілька годин вдалося ліквідувати пожежу на площі в 10000 кв.метрів. На щастя - він не поширився ще далі. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збитки та деталі, наразі, встановлюються. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає.

Від ДСНС Одеси залучалось 1 одиниця техніки та 5 рятувальників; від Місцевої пожежної команди "Візирське джерело" - 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

“Шановні громадяни! Переглядайте ці фото кожного разу перед тим, як в черговий раз захочете підпалити суху траву! Будьте свідомі та відповідальні і не знищуйте українські землі”, - йдеться в повімленні відомства. 

Раніше “Коментарі” писали, що вогнеборці, які прибули на місце події встановили загоряння сухої трави на площі 0,7 гектара та пшениці на корені на площі 2 гектари. Вогонь було локалізовано о 18:00, а вже о 19:05 остаточно ліквідовано. Якби не оперативні дії рятувальників, то все поле з пшеницею площею у 20 гектарів було б знищено.

“Коментарі” також писали, що рятівники ДСНС врятували чоловіка, який намагався власноруч гасити вогонь. Інцидент стався в селі Ларжанка, що на Одещині. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Читайте також