В Одесі військовослужбовців та членів їхніх родин запрошують пройти профадаптацію

Професійна адаптація здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів державного бюджету

Професійна адаптація для військових, ветеранів війни, членів родин загиблих захисників та постраждалих учасників Революції Гідності. Така програма почалась в Одесі, фінансується державою.  Опанувати можна будь-яку робітничу професію або підвищити кваліфікацію. Професійна адаптація здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів державного бюджету. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Зазначимо, що Професійна адаптація – заходи, спрямовані на відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь шляхом професійного навчання, надання інформаційних, консультаційних та профорієнтаційних послуг із зазначених питань, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

Цьогоріч серед найпопулярніших напрямків навчання були: отримання водійських посвідчень, мовні курси, професії “Водолаз”, “Перукар-модельєр”, “Майстер манікюру та педикюру”, “Кухар”, “Кондитер”, “Молодша медична сестра з догляду за хворими”, курси масажу.

На період літніх канікул або восени під час основного навчання в школі чи іншому навчальному закладі діти наших захисників і захисниць можуть пройти безкоштовне навчання з англійської мови або за комп’ютерними програмами (від початкових до просунутих рівнів, очно або онлайн). І поки батьки боронять Україну, їх діти успішно опановують нові знання.

За детальною інформацією щодо отримання послуги з професійної адаптації звертатися до Управління з питань соціальної підтримки ветеранів Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, вул. Косовська, 2-Д або за телефоном: (048) 705-18-40.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися