В Одесі поліцейські викрили шахрайські кол-центри

Під час обшуку вилучили понад 50 одиниць комп’ютерної техніки

В Одесі поліцейські припинили діяльність двох кол-центрів разом із співробітники управління протидії кіберзлочинам в Одеській області. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Представляючись працівниками різних фінансових установ, у людей випитували конференційну інформацію щодо їх банківських карток та рахунків, і щойно отримавши від довірливих громадян необхідну інформації, списували з їхніх рахунків гроші.

Правоохоронці провели обшуки, звідки  вилучили понад 50 одиниць комп’ютерної техніки, мобільні телефони, обладнання SIP-телефонії та інші речі. 

“Слідчі дії тривають. Призначено низку експертиз. Наразі правоохоронці збирають докази для притягненні винних до відповідальності. Протидія шахрайству триває. Правоохоронці припинятимуть будь-які шахрайські схеми, спрямовані на заволодіння майном громадян”, - йдеться в повідомленні поліції. 


Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі поліцейські затримали місцевого молодика, який розповсюджував наркотики. Він робив "закладки" по місту. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.  20-річному зловмиснику правоохоронці вже повідомили про підозру, а суд, за клопотанням слідчих, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці відправили на лаву підсудних одесита за обвинуваченням у шахрайстві. 37-річний одесит під виглядом сантехніка ошукав трьох жінок на загальну суму 40 тисяч гривень. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися