Національний рейтинг впливовості «Еліта України»: стартував перший тур голосування

Національний рейтинг впливовості «Еліта України»: стартував перший тур голосування

Перший тур нового масштабного проекту - Національного рейтингу впливовості "Еліта України" - стартував 1 вересня у всіх регіонах країни, крім ОРДЛО і АР Крим.
Серед 5300 учасників рейтингу - політики, бізнесмени, громадські працівники, релігійні діячі, а також представники влади, культури, спорту, науки і освіти, охорони здоров'я та ЗМІ.
Команда з двохсот українських і міжнародних експертів сформувала в 24-х регіонах України списки заслужених людей, чия діяльність максимально ефективна і корисна для суспільства.

З 1 по 20 вересня включно експерти оцінюватимуть кандидатів, кожен в своєму регіоні, за спеціально розробленою 100-бальною шкалою. Відзначимо, що паралельно з експертним голосуванням на офіційному сайті проекту https://www.elitukraine.com/ вже йде онлайн-голосування. Кожен бажаючий може проголосувати за будь-якого кандидата і таким чином взяти участь у формуванні нової еліти країни. Результати першого туру і сотня найкращих в кожному з регіонів України будуть оголошені 21 вересня.

Як розповіла керівник оргкомітету Національного рейтингу впливовості "Еліта України" Олена Овчинникова, активно включилися в процес відбору кандидатів і прості українці - наприклад, крім відібраних експертами кандидатів, в рейтинг були додані ще кілька сотень людей, запропонованих жителями практично з усіх областей України.

У Київській області, як найбільш густонаселеною в країні, експерти відбиратимуть сотню кращих з трьохсот кандидатів, що претендують на звання нової еліти України.

У Київській області, як найбільш густонаселеній в країні, експерти відбиратимуть сотню кращих з трьохсот кандидатів. Також по 300 кандидатів відібрано в Одеській, Харківській, Дніпропетровській і Львівській областях. В інших дев'ятнадцяти регіонах - по 200 чоловік, які претендують на звання нової еліти України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися