В Одесі підписали меморандум про відновлення будинків, які постраждали внаслідок ракетних атак

Меморандум був підписаний між Благодійним фондом "Леруа Мерлен Солідарність" та Одеською мерією

В Одесі відбулась зустріч заступників мера та голови Благодійного фонду "Леруа Мерлен Солідарність" пана Матьйо Ардена. На ній сторони обговорили нагальні питання співпраці, зокрема щодо відновлення будинків, що постраждали внаслідок ракетних обстрілів.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

У ході зустрічі було підкреслено значення співпраці між сторонами для ефективного розв'язання проблем та відновлення пошкоджених об'єктів. З метою підвищення ефективності подальшої співпраці, було прийняте рішення про підписання Меморандуму між Благодійним фондом "Леруа Мерлен Солідарність" та Одеською міською радою. Учасники зустрічі також оглянули низку пошкоджених об'єктів, щоб більш детально з'ясувати обсяги реконструкційних робіт та розробити необхідні заходи для швидкого відновлення.

Об'єднання зусиль та спільні дії — ось ключ до відновлення країни! Наша мета — зробити Одесу кращою, забезпечити комфорт та добробут для її мешканців, — прокоментував підсумки зустрічі пан Матьйо Арден.

“Коментарі” писали, що в Одесі через ракетні атаки російських терористів було пошкоджено чимало архітектурних пам’яток. Греція виявила свою підтримку та готовність допомогти їх відновленню.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися