Всі ПЗРК півдня України обладнають тепловізорами

ПЗРК "Ігла" зараз це основний засіб ураження цілей на Півдні України

Через два місяці всі ПЗРК півдня України планують обладнати тепловізорами. Таким чином, вони зможуть працювати цілодобово.

Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Геннадій Сульдін, засновник конструкторської групи “Технарі”.

Він зазначив, що ПЗРК “Ігла” зараз це основний засіб ураження цілей на Півдні України.

Ми, як конструктори та волонтери, з перших днів війни піклуємося саме про мале ППО – зенітки, зенітні кулемети та ПЗРК…. Для півдня України ефективне мале ППО – це питання виживання. Зараз ми проводимо комплексну модернізацію всіх ПЗРК Півдня, тому через два місяці у зоні відповідальності оперативного командування “Південь” будуть установлені тепловізори, – зазначив Сульдін.

Тож відтепер ПЗРК будуть працювати цілодобово. Вартість такої модернізації менш ніж 1700 євро. Вартість такої модернізації всіх ПЗРК України десь 2 мільйони євро.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що російські окупанти вишукують нову тактику, підбирають зброю та очікують певних дипломатичних рішень. Саме тому, декілька днів на Одещині було тихо. Втім, Росія зрозуміла, що на зустріч та поступки їй ніхто не йде, тож здійснила потужну атаку по портовій інфраструктурі Дунаю, адже вона є альтернативою “Зерновому коридору”

Цієї ночі ворог атакував Одеську область дронами-камікадзе. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову інфраструктуру та адмінбудівлі.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися