ITF допоможе відновити обстріляну росіянами будівлю в Ізмаїлі

Організація надасть підтримку своїм українським колегам та візьме участь у відновленні Інтерклубу

В ніч на 2 серпня значних пошкоджень зазнала будівля, яка раніше підтримувалася ITF Seafarers’ Trust, і в якій проживали сім’ї, що втратили домівки в результаті бомбардувань інших регіонів країни. Ізмаїльський інтернаціональний клуб моряків був атакований російськими безпілотниками.

Про це розповіли у Профспілці робітників морського транспорту України.

На щастя, обійшлося без жертв, але сім’ї, які проживають там і співробітники, які працюють там цілодобово, були змушені укритися в підвальному приміщенні. Голова ITF Seafarers’ Trust Кеті Хіггінботтом запевнила, що організація надасть підтримку своїм українським колегам та візьме участь у відновленні Інтерклубу.

Ми раді, що цього разу обійшлося без людських жертв, але усвідомлюємо який сильний психологічний стрес провокують такі злісні дії. Ми надалі  будемо надавати всю можливу підтримку нашим українським колегам і готові взяти активну участь у відновленні Інтерклубу, - повідомила Голова ITF Seafarers' Trust.

Зазначимо, ITF – міжнародна федерація транспортників (International Transport Workers' Federation, ITF). Це глобальна організація, що об'єднує близько 670 профспілок з 140 країн світу, які представляють 19,7 мільйонів робітників транспортного сектору.

Заснована в 1896 році, ITF об'єднує профспілки моряків, докерів, залізничників, працівників вантажного і пасажирського автомобільного транспорту, внутрішнього водного транспорту, рибалок, працівників сфери туристичних послуг та цивільної авіації.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що вночі 2 серпня, Одеська область опинилася під обстрілом безпілотників "Shahed-136", які були запущені з Азовського моря через Чорне. Атака, яка була спрямована на південні райони області з очевидною метою — об'єкти портової та промислової інфраструктури регіону. Сили протиповітряної оборони працювали 3 години поспіль. Більшість із запущених дронів-камікадзе була збита. Проте деякі із запущених ворогом “Шахедів” поцілили в портову інфраструктуру області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися