Російська пропагандистка заявила, що має "зв'язки" в Дунайському пароплавстві

СБУ повідомила про підозру прокремлівській пропагандистці Діані Панченко

Російська пропагандистка, колишня ведуча проросійських каналів Медведчука, Діана Панченко випустила сюжет про УДП. Колаборантка заявила, що ніби-то має зв'язки в компанії. 

Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 

Це навіть не брехня, а маячня про "распятых мальчиков" у стилі солов’йова, сімонян чи скабєєвої. Чому стільки уваги пароплавству? На мою думку, рашисти не можуть зупинити дунайську логістику, тому намагаються нашкодити хоча б інформаційно. Єдине, що в цій історії варто уваги! Панченко каже, що у неї є "источники в пароходстве". Насправді, є ознаки того, що допомогу ворогу надають деякі "старые работники флота". Звільнені корупціонери, які роками обкрадали УДП. Ці люди мріють про повернення старих часів і, як бачимо, готові співпрацювати з рашистами, - повідомив Москаленко. 

Що відомо про Панченко 

СБУ повідомила про підозру прокремлівській пропагандистці Діані Панченко через виготовлення та поширення матеріалів, які виправдовують збройну агресію Росії проти України. Після початку повномасштабного вторгнення колишня телеведуча підтримала російських загарбників та у серпні минулого року виїхала до тимчасово окупованого Донецька. Там вона продовжила поширювати ворожу пропаганду у вигляді маніпулятивних сюжетів на користь країни-агресора.

Вона працювала на підсанкційних телеканалах підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука, де поширювала антиукраїнські наративи Москви. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі засудили херсонського колаборанта на вісім років позбавлення волі та 15 років позбавлення права обіймати певні посади. Чоловік охороняв захоплені РФ будівлі на Херсонщині.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися