В Одесі планують перейменувати майже 50 вулиць: які саме

Перейменування плануються у всіх районах Одеси

З 10 серпня по 10 вересня 2023 року у мешканців Одеси є можливість взяти участь в електронному опитуванні щодо перейменування вулиць міста. Голосування проводиться на вебпорталі Одеської міської ради "Соціально активний громадянин" у спеціальному електронному сервісі "Громадське обговорення". 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Повний перелік вулиць які можуть змінити назву

Для участі в електронному опитуванні необхідно зареєструватися на вебпорталі та відповісти на запитання щодо перейменування об’єктів топоніміки міста. Єдиними можливими відповідями будуть "Так" або "Ні". Для проведення процедури електронного опитування буде створено особистий онлайн-кабінет, де необхідно вказати дату народження, адресу місця проживання, електронну адресу та номер мобільного телефону. 

Результати опитування, зібрані за допомогою вебпорталу "Соціально активний громадянин", фіксуються та передаються до Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради для подальшого опрацювання.

Для отримання доступу до онлайн-кабінету на вебпорталі необхідно зареєструватися та пройти процедуру електронної автентифікації. Одним зі способів автентифікації є використання інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, яка дозволяє використовувати кваліфікований електронний підпис на файлових, хмарних або інших захищених носіях. Також можна скористатися сервісом Дія.Підпис, BankID НБУ та іншими аналогічними сервісами.

Нагадаємо, що в Одесі завершилося електронне опитування щодо перейменування 21 об'єкта топоніміки міста. Опитування проводилося на вебпорталі Одеської міської ради під назвою “Соціально активний громадянин”.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися