На Одещині чоловік вдарив поліцейського: що стало причиною конфлікту

Правопорушнику загрожує штраф у розмірі 17000 гривень

Двоє чоловіків з Арциза понесуть відповідальність за порушення низки правил дорожнього руху, хуліганство, злісну непокору законному розпорядженню поліцейського та насильство щодо працівника правоохоронного органу. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією, місцевого жителя Арцизу зупинив наряд патрульної поліції, адже правопорушник керував мопедом без номерного знака та мотошолома. Під час розмови, поліцейські зрозуміли, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння, втім від перевірки він відмовився. Коли правоохоронці попросила надати документи: водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, виявилось, що чоловік їх не має. 

Поліцейські почали складати відносно мопедиста адміністративні матеріали за вчинені правопорушення, а він, обурюючись, покликав свого 50-річного товариша для підтримки. Разом друзі почали поводити себе зухвало, нецензурно лаятися, образливо висловлюватися на адресу правоохоронців, а пізніше, старший за віком чоловік вдарив одного з офіцерів поліції.

“За вказаним фактом слідчі розпочали провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Фігуранта затримали в процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Правопорушнику загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. Слідство триває”, - йдеться повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися