На Одещині сталася пожежа на базі відпочинку: що відомо

Загиблих та постраждалих немає

10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхових будинків. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Як зазначили рятувальники, одноповерховий будинок горів відкритим полум’ям, саме тому існувала загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані будинки. Втім, співробітникам ДСНС вдалося оперативно ліквідувати пожежу на загальній площі приблизно 200 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Причина пожежі, збитки та деталі, наразі, встановлюються. Всього від ДСНС Одеси залучалось 7 одиниць техніки та 28 вогнеборців.

Нагадаємо, що 25 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Раніше “Коментарі” також писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Кубанка. Коли рятувальники прибули на місце події було встановлено, що горить одноповерховий приватний будинок. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області. Рятувальникам, вдалося локалізувати пожежу о 16:15 та повністю ліквідувати о 16:27. Площа, яку охопив вогонь, становила 40 м2. На жаль, протягом гасіння пожежі вогнеборці виявили жінку 1975 року народження, яка загинула.

Зазначимо таокж, що з початку тижня на Одещині 52 пожежі знищили понад 30 гектарів української землі. В більшості випадків, винуватцями таких пожеж є самі ж люди, які не задумуючись нехтують правилами безпеки та спричиняють шкоду не лише довкіллю, а й здоров’ю і життю громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися