На Одещині понад 5 тисяч людей отримали водійське посвідчення за новою системою

Успішність складання практичного іспиту з першого разу становить 44 %

На Одещині триває пілотний проект з прозорості складання іспитів в сервісних центрах МВС. Вже понад 2 місяці майбутні водії складають свої екзамени під пильним наглядом камер. До речі, заступник начальника МВС в Одеській області Олександр Єрмолінський зазначив, що у класах теорії та автівках стало ще більше камер відеоспостереження. Втім, конкретну кількість ніхто не називає. 

Зазначаеться, що протягом проєкту лави водіїв поповнилися на 3508 безпечних водіїв, які блискуче склали іспити з першого разу. Всього видано 5287 посвідчень водія.

Крім того, під час проєкту, в Одеському регіоні, проведено 8781 теоретичний іспит.Успішність складання такого іспиту з першого разу становить 20%, тобто 1788 кандидатів склали іспит з першого разу. Успішність складання практичного іспиту з першого разу становить 44 %, тобто 3847 кандидатів склали іспит з першого разу. Всього проведено 8680 таких іспитів.

“Радіємо, що на дорозі свідомих водіїв стає все більше. Здача іспиту в сервісному центрі МВС це швидко та зручно: ви маєте лише підтвердити отримані вами знання та навички. Щоб не хвилюватися перед практичним іспитом з водіння на нашому сайті можна ознайомитись зі схемами маршрутів, за якими у вашому місті здійснюються перевірки практичних навичок керування транспортним засобом. Усі маршрути погоджені військовою адміністрацією, тому є безпечними та максимально адаптованими до умов війни”,- підсумував Олександр Єрмолінський.

Нагадаємо, що сервісні центри МВС надають послуги за принципом екстериторіальності, тобто незалежно від місця проживання клієнта. Скласти іспити можна:

• Білгород-Дністровський (сервісний центр МВС № 5143),

• Ізмаїл (сервісний центр МВС № 5144),

• Подільськ (сервісний центр МВС № 5149), 

• Одеса (сервісний центр МВС № 5154).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися