Без світла до вечора: де в Одесі не буде електропостачання

Відключення світла в Одесі пов'язано із проведенням планових робіт ДТЕК

Сьогодні, 12 серпня, в частині Одеси не буде світла. Відновити електропостачання обіцяють о 19:00. 

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Адреси відключень світла   

Південний РЕМ: 

Планові роботи до 18.00

  • Ак.Корольова, 

  • Львівська, 

  • Ол.Невського.

Як повідомити про відсутність світла в Одесі

Щоб ефективно повідомити про аварію та отримати допомогу, слід дотриматися таких кроків:

  • 1. Перевірити статус на сайті: Перш ніж звертатися, варто перевірити, чи не зареєстрована вже аварія за вашою адресою на офіційному сайті компанії. Це може вказати на те, що проблема вже відома та працюють над її вирішенням.

  • 2. Повідомити про відсутність світла: Якщо аварія не зареєстрована, є декілька шляхів, якими можна повідомити про відсутність електроенергії:

    • Відправити приватне повідомлення на сторінку Facebook ДТЕК Одеські електромережі. Тут оперативно відгукнуться та нададуть інформацію.

    • Використати розділ "Відсутня електроенергія?" на офіційному сайті компанії за посиланням. Там можна швидко внести дані та дізнатися про перебої у подачі електроенергії.

Нагадаємо, українські електростанції активно проводять масштабну ремонтну кампанію, спрямовану на підготовку до наступного опалювального сезону. За останній рік, через російські атаки на енергооб'єкти минулої осені-зими, обсяги робіт з відновлення значно зростуть.

Крім того, у Міненергетики спробували пояснити підвищення з 1 червня тарифів на електроенергію для побутових споживачів усіх побутових споживачів до 2,64 грн/кВт-год (раніше – 1,44 грн/кВт-год за споживання 250 кВт-год на місяць та 1,68 грн /кВт-год, якщо споживається більше). Мовляв, це зовсім не для того, щоб збагатити фінансові показники українських енергетичних компаній, а виключно через те, що ті поставлені на межу виживання через руйнівні російські удари по українській енергосистемі. Чи згодні з подібними твердженнями? Чи мав уряд інший вихід, ніж під час війни підвищувати тарифи? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися