Нова програма отримання водійського посвідчення на Одещині: де можна скласти іспит

За новою процедурою 3508 водіїв в Одеській області успішно склали іспити з першої спроби

Вже два місяці триває пілотний проєкт, розроблений з метою поліпшення системи складання іспитів в області. У класах для теоретичної підготовки та на автодромах сервісних центрів МВС встановлено додаткові камери спостереження, які значно спрощують моніторинг іспитового процесу та дозволяють при потребі оскаржити результати. 

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час реалізації проєкту в області було проведено 8781 теоретичний іспит. Успішність здачі теорії з першої спроби склала 20%, що означає, що 1788 кандидатів продемонстрували знання з першої спроби. Щодо практичних іспитів, успішність складання з першого разу становить 44%, тобто 3847 кандидатів показали відмінні навички водіння. Загалом було проведено 8680 практичних іспитів.

Можливість складати іспити з'явилася в таких центрах:

  • Білгород-Дністровський (сервісний центр МВС № 5143)

  • Ізмаїл (сервісний центр МВС № 5144)

  • Подільськ (сервісний центр МВС № 5149)

  • Одеса (сервісний центр МВС № 5154)

Кожен з них надає можливість онлайн-запису на практичний іспит за допомогою функціоналу е-запису, що знижує кількість візитів до центру з двох до одного. Раніше талон на іспит можна було отримати лише на місці. Інші сервісні центри МВС Одещини продовжують надавати всі необхідні послуги, за винятком теоретичних та практичних іспитів.

Радіємо, що на дорозі свідомих водіїв стає все більше. Здача іспиту в сервісному центрі МВС це швидко та зручно: ви маєте лише підтвердити отримані вами знання та навички. Щоб не хвилюватися перед практичним іспитом з водіння на нашому сайті можна ознайомитись зі схемами маршрутів, за якими у вашому місті здійснюються перевірки практичних навичок керування транспортним засобом. Усі маршрути погоджені військовою адміністрацією, тому є безпечними та максимально адаптованими до умов війни,- сказав Заступник начальника РСЦ ГСЦ МВС в Одеській області Олександр Єрмолінський.

Нагадаємо, Одеські мотопатрульні протягом двох місяців виявили чимало кримінальних порушень. Для забезпечення безпеки на дорогах та контролю за дотриманням правил дорожнього руху мотопатрульні поліцейські є невіддільною частиною патрульної поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися