Підготовка до навчання: в райони Одещини відправили партію нових шкільних автобусів

Загалом було закуплено 28 нових шкільних автобусів

На Одещині другу партію нових шкільних автобусів відправили в райони. Вони відправилися до закладів освіти Болградської, Кодимської, Курісовської, Миколаївської, Подільської, Старомаяківської, Слобідської, Доброславської, Цебриківської, Любашівської територіальних громад.

Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Загалом було закуплено 28 нових шкільних автобусів українського виробництва марки "Еталон".

Цього року до вступу у перший клас готуються понад 20 тисяч дітей з Одещини. Садочки готові прийняти 60 тисяч дітей, а школи 270 тисяч. Водночас постійно збільшується кількість дітей - переселенців, тож до 1 вересня ці цифри можуть збільшитися. Проте ще понад 150 шкіл досі потребують обладнання укриттів.  Водночас в області є такі заклади освіти, де неможливо організувати укриття через архітектурно-планувальні особливості будівель. Учнів таких закладів, за згодою батьків, будуть підвозити шкільні автобуси до інших закладів освіти. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що під час нічної атаки по Одесі постраждало 7 закладів освіти: 6 у Приморському районі і 1 у Хаджибейському. У дитячих садках, школах і центрах розвитку пошкоджено вікна та двері.Роботи з ліквідації наслідків вже проводяться.


Джерело: https://t.me/odeskaODA/2357


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися