На Одещині народилася двійня в кареті “швидкої”

Діти народили здоровими, але перебувають під наглядом лікарів

До Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області надійшов виклик з Березівського району Одеської області. Почалися пологи у 38-річної жінки.Як виявилось породілля була всього на 25-му тижні. 

Дітки вирішили не чекати і народилися по дорозі до лікарні. На свят з’явилося двоє недоношених хлопчиків у важкому стані. Один закричав одразу, другий потребував серцево-легеневої реанімації, яка була невідкладно проведена бригадою, після чого малюк почав дихати самостійно. Завдяки вправним та професійним реанімаційним діям двох діточок доправили до пологового будинку в задовільному стані.

Крім того, днями лікарі приймали пологи у жінки з Подільського району. Малюк народився у присутності бригади. На щастя, пологи пройшли без ускладнень: фельдшер відсік та обробив пуповину і після стабілізації стану малечі та породіллі обоє були госпіталізовані в пологове відділення Подільської лікарні.

“Зичимо всім діткам міцного здоров’я, а їхнім мамам — сил та терпіння. І в черговий раз висловлюємо щирі слова подяки нашим лікарям, фельдшерам та водіям, які швидко та професійно діють в екстремальних ситуаціях”, - написали в Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що вночі 27 липня фельдшерка Болградської підстанції прийняла пологи в кареті швидкої. Виклик надійшов о 00:02, а вже о 00:08 фельдшерська бригада №296 прибула за вказаною адресою. Про це повідомляє Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися