Голові Білгород-Дністровської райради суд обрав запобіжний захід: розмір застави

Також суд відсторонив Григорія Мельниченка від виконання обов'язків голови

Голову Білгород-Дністровської райради Григорія Мельниченка Київський районний суд Одеси взяв під варту й обрали запобіжний захід. Його підозрюють у викраденні катера Держекоінспекції.

Про це стало відомо із рішення суду.

У рішенні вказано, що суд частково погодив клопотання прокурора і застосував до посадовця арешт до 5 жовтня з можливістю вийти під заставу. Розмір застави — 5 368 000 гривень.

Також суд  відсторонив Мельниченка від виконання обов'язків голови Білгород-Дністровської районної ради. Зазначимо, що чиновника викрили на викраденні майна Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу на 2 млн 690 тис. гривень. За даними слідства, посадовець, під приводом нібито збереження державного майна від ворожих обстрілів, заволодів швидкісним катером "TUNA" 865 Cabin з двома підвісними двигунами та автомобільним причепом, шляхом ведення в оману осіб, у яких майно знаходилось на зберіганні на території яхт-клубу "Совіньйон" в Одесі, та внесення недостовірних відомостей до документів.

"Коментарі" писали, що військова контррозвідка Служби безпеки ліквідувала корупційну схему в одеському військовому квартирно-експлуатаційному управлінні. Посадовці регулярно вимагали “відкати” від підрядників, які виконували держзамовлення щодо ремонтних робіт на об’єктах ЗСУ в Одеській області.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися