На Одещині знайшли тіло померлої жінки в лісосмузі: поліція розслідує факт наруги померлою

Правопорушникам може загрожувати обмеження або навіть позбавлення волі

В одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією, у день, коли її знайшли, вона була із трьома знайомими чоловіками віком 34-х, 46-ти та 59-ти років на застіллі. Під час розпивання спиртних напоїв жінці стало зле і вона впала замертво. Злякавшись, чоловіки загорнули небіжчицю у ковдру і на візку відвезли у лісосмугу. Виявилось, що жінка хворіла на туберкульоз. Наразі тіло жінки поліцейські направили на судово-медичну експертизу, яка встановить точну причину смерті. Втім, попередньо, смерть настала від серцево-легеневої недостатності. 


“Наразі слідчі проводять досудове розслідування  кримінального провадження за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується наруга над тілом померлого, вчинена за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що під час конфлікту чоловік поцілив у двох знайомих з самозарядного пістолета травматичної дії. В результаті потерпілих госпіталізували до місцевої лікарні. Наразі поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Подільського району за фактом хуліганства. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися