На Одещині правоохоронець наїхав на бабусю: старенька померла від отриманих травм

За фактом ДТП за участю працівників Білгород-Дністровського районного відділу поліції розпочато службове розслідування

В Білгород-Дністровському поліцейський наїхав на 81-річну жінку, в результаті чого вона померла. Наразі водія затримали та відсторонили від виконання службових обов'язків. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією, правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму автомобілі заднім ходом, скоїв наїзд на жінку літнього віку. Разом із чоловіком у салоні була його дружина, яка також є співробітником поліції. 81-річну потерпілу доправили до лікарні, де від отриманих травм вона померла. ДТП сталася сьогодні зранку. 

На місці події працюють працівники Територіального управління Державного бюро розслідувань та управління головної інспекції ГУНП в Одеській області. На цей час обох поліцейських відсторонили від виконання службових обов'язків. 

“Детективами ТУ ДБР розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. А ГУНП в Одеській області проводиться службове розслідування”, - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися