Одеські прикордонники показали, як збили російський дрон-камікадзе

Усього силами протиповітряної оборони знищено 11 дронів на Одещині

На Одещині прикордонники збили російський дрон-камікадзе. Вночі, 16 серпня, мобільна вогнева група Ізмаїльського прикордонного загону збила запущений російськими окупаційними військами дрон shahed-136.

Про це повідомляє МВС України. 

Відомо, що ворожий безпілотник був спрямований по одному з портів Подунав'я в Одеській області. Виявлений та ліквідований охоронцями кордону ворожий дрон впав у воду.


Обстріл портової інфраструктури 

Внаслідок влучання російського БПЛА в два металевих склади ангарного типу виникло загорання 2-х тракторів та виявлено загорання шроту у поруч розташованому складі на площі 10 квадратних метрів, повідомив керівник ОП Андрій Єрмак. За його словами, загиблих та постраждалих внаслідок атаки немає. 

Удару завдавали кількома хвилями. Запускали БПЛА з Приморсько-Ахтарська (Краснодарський край РФ) та мису Чауда на півдні Феодосійської затоки (Крим). Перша хвиля була спрямована на Миколаївщину, де протиповітряна оборона знищила усі дрони. Згодом ще двох потужних хвиль атак зазнав південь Одещини. Силами протиповітряної оборони знищено 13 дронів типу "Shahed-136", з них 11 - на Одещині.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися