Топ-5 подій: як провести вихідні в Одесі

Найцікавіші події міста на цих вихідних

Настали вихідні, пора відпочити і добре провести час. Ми підготували для вас підбірку найцікавіших заходів 9-10 листопада.

Виставка "Ucraina terra magnifica: достовірна реальність"

picture

З 18 жовтня по 10 листопада в Одеському музеї східного і західного мистецтва за підтримки Департаменту культури та туризму Одеської міської ради відбудеться виставка автентичних українських костюмів та авторських ляльок "Ucraina terra magnifica: достовірна реальність".

Основний елемент експозиції - презентація колекції українських народних костюмів та прикрас "Кайзерсдорф" з різних регіонів країни, яку розвиває дослідник і колекціонер Майя Ернст, Дніпро. Збори "Кайзерсдорф" представляє єднання не тільки Сходу і Заходу України, що співзвучно з назвою центрального музею Одеси, де пройде виставка, але і всієї країни в цілому, завдяки різноманітності і ретельному підходу колекціонера. Майя подорожує по країні, проводить лекції для проекту "Український традиційний стрій". Всього буде представлено близько 40 жіночих костюмних комплексів, включаючи прикраси, - унікальні у багатьох сенсах експонати, що датуються 19-20 ст.

Коли: 9-10 листопада з 10:30 до 18:00

Де: Одеський музей західного і східного мистецтва, Пушкінська, 9

Квитки: 30-70 грн

Обмін одягом

picture

Учасники та учасниці можуть принести свій одяг у хорошому стані, отримати спеціальні екологічні фішки і помінятися одягом. Захід ініціюється з метою свідомого споживання - одного з головних факторів турботи про довкілля і природних ресурсах.

Також одесити зможуть поспілкуватися в неформальній обстановці і послухати музику. Речі, які не знайдуть своїх нових власників, віддадуть на благодійність.

Де: Impact Hub, Грецька, 1а

Коли: 9 листопада о 12:00

Квитки: 50 грн (необхідна попередня реєстрація на сайті організаторів)

Вистава "Горгони"

picture

Спектакль про давніх запеклих суперниць-актрис, які все життя змагалися один з одним за прихильність режисерів і глядачів, а останнім часом відчули на собі ще й усі "принади" життя актрис, які постаріли.

За іронією долі, або маркетинговому розрахунку, вони знову опиняються у спільному проекті — фільмі жахів, можливо, останньому в їх кар'єрі. Особливого бажання брати участь актриси не мають, але йдуть ва-банк — це їх останній шанс повернутися на великі екрани і повернути собі колишню славу.

Автор п'єси наш сучасник — драматург Дон Нігро — народився і живе у Сполучених Штатах. Написав понад 400 п'єс, які переведені на багато мов і успішно йдуть на театральних сценах усього світу.

Де: Український театр, Пастера, 15

Коли: 10 листопада в 19:00

Квитки: від 40 до 200 грн

Концерт KISS forever band

picture

Велике шоу угорської групи KISS forever band, одного з найбільш відомих і заслужених у світі триб'ют-колективів легендарних KISS. Команда вже 24 роки радує своїх шанувальників по всьому світу, відігравши більше 1200 концертів в 30 країнах, включаючи Японію і Канаду. У 2012 році команда отримала титул "офіційний триб'ют-бенд Kiss №1 в Європі".

Де: Філармонія, Буніна, 15

Коли: 9 листопада в 19:00

Квитки: 200-610 грн

Fusion fest

Музичне шоу-перформанс. Класичний склад камерного оркестру, хори і рок-група. У програмі: камерний оркестр Вlack sea orchestra — художній керівник і диригент – головний диригент муніципального театру Олеся Пистова; Хор Ave musica — художній керівник і диригент Сергій Савенко. Запрошені гості: сover band — група Rain drops.

Де: Філармонія, Буніна, 15

Коли: 10 листопада в 19:00

Квитки: 90-450 гривень

Раніше портал "Коментарі" писав, в Україні скасували концерт популярного італійського співака.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися