В Одесі з’явиться ще один MacDonald’s: де відкриють заклад

Відкриття ще одного МакДональдзу - це нові робочі місця та податки в місцевий бюджет

В Одесі з’явиться ще один заклад мережі MacDonald’s. Планують побудувати заклад на 1 ст. Люстдорфської дороги. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

На нараді обговорили благоустрій території, озеленення та будівництво зручної транспортної розв'язки, проєкт якої був розроблений на основі транспортного моделювання даного перехрестя.  

Коли іноземні компанії  інвестують в Україну, це гарний знак. Значить, вони не мають  сумніву в нашій перемозі. Відкриття ще одного Макдональдсу - це нові робочі місця, податки в місцевий бюджет. Наразі головне  - ми повинні врахувати всі нюанси, щоб новий об'єкт не заважав дорожньо-транспортному руху складного перехрестя,- йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, раніше була проведена реконструкція зони МакДрайву на 5-й ст. Великого Фонтану. Нова схема заїзду/виїзду значно розвантажила перехрестя. Наразі проводяться аналогічні роботи щодо реконструкції зони МакДрайву на площі Толбухіна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що На Одещині роботу кафе та ресторанів продовжили до 23:00. Але відпочинок має бути без дискотек.  Обмеження залишаються щодо розважальних заходів. Гучна музика, прожектори та дискотеки мають закінчуватися до 22:00. Бізнес, своєю чергою, пообіцяв дотримуватися правил безпеки та відповідально дбати про персонал, який має вчасно добиратися додому.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися