В центр ВПО в Одесі увірвалися поліцейські: подробиці інциденту

Поліція шукала чоловіка, який перебуває у розшуку

В Центр допомоги вимушеним переселенцям “Дрім Шелтер” на площі Соборній, 12, увірвалися співробітники поліції. За їх словами, в центрі проживає раніше судима людина, яка перебуває у розшуку, саме тому вони негайно повинні перевірити приміщення. Про це розповів організатор шелтера, одеський громадський діяч Георгій Блошиця.

Блошиця на своїй сторінці у Фейсбук написав, що близько другої години ночі йому зателефонував чоловік, який представився працівником карного розшуку Портофранківського відділу поліції, і заявив, що до них надійшла інформація про перебування в центрі людини у розкушу. Через 15 хвилин спецпризначенці вже вибили двері в шелтер та намагалися знайти правопорушника. 

“Перелякані переселенці, жінки, діти, люди похилого віку, інваліди, більшість з окупованих територій, прокинувшись від ударів кувалдами в наші мирні двері, зібралися на верхньому поверсі, у загальному залі відпочинку. Збившись у купки, вони тремтячи очікували розв'язки. У центрі проживали на цей момент приблизно 60 осіб, із них вісім чоловіків, і половина цих чоловіків — люди похилого віку”, — розповів Георгій Блошиця. 

Спецназ діяв дуже жорстко: змусив лягти на підлогу всіх мешканців центру, включно з жінками і дітьми, а частину людей побив. У підсумку, не знайшовши розшукувану особу, співробітники поліції пішли.

“Закінчилося все тим, що зламавши психіку переселенців і всі двері, які не встигли відчинити, потім переглянувши камери, не зумівши видалити відео докази волаючого нехтування правами, свободами і законами людини, витерши ноги об кілька переселенців-чоловіків і, звісно, не обійшлося без розбитих облич, “захисники закону”, не знайшовши злочинця та слідів його можливої присутності, пішли геть”, — наголосив громадський діяч.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


прохожий

22 серпня 2023, 13:28

Нда...тоета їхати з цієї правової країни. Нічого туди доброго не було, та вже й не буде ..

Роман

22 серпня 2023, 13:22

Якщо дехто забув, то нагадаю, що в нас в країні війна і мужики, які здатні тримати зброю і боронити країну, мають бути на фронті, а не проїдати наші гроші, в той час, як країна воює з смертельною загрозою. А в тих центрах в основному сидять сепаратюги хитрожопі, які і здають москалям позиції і координати критичної інфраструктури. Та й утримують так звані центри в більшості такі самі підозрілі типи, до яких має бути посилена увага СБУ та контррозвідки.

Роман

22 серпня 2023, 13:16

Все правильно роблять і немає чого шмарклі розмахувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися