В Одесі закуповують квартири для дітей-сиріт: як продати житло

Пропозиції щодо продажу квартир в Одесі приймаються до 22 вересня

В Одесі Управління капітального будівництва міської ради запускає закупівлю одно-, двокімнатних квартир з метою надання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа. Ця ініціатива фінансується з бюджетних коштів.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Одержання житла

Згідно з планом, квартири закуповуються на території міста Одеси в новозбудованих житлових будинках або тих, які будуються і повинні бути готові до кінця вересня 2023 року. Також розглядається можливість придбання квартир на вторинному ринку за найбільш вигідною ціною.

Вимоги до житла

Отримані квартири повинні бути повноцінними із всіма необхідними зручностями і відповідати санітарним та технічним стандартам, включаючи внутрішнє оздоблення. Будинки також мають бути новими чи в гарному стані, і не належати до старих, аварійних будинків.

Оплата за житло

Оплата за квартиру здійснюється через органи Держказначейства на розрахунковий рахунок продавця на підставі нотаріально оформленого договору у гривні. Вартість квартири має містити в собі всі витрати, пов'язані з оформленням права власності та оплатою податків та зборів, які вимагає законодавство.

Пропозиції приймаються до 22 вересня 2023 року в письмовому вигляді за адресою: м Одеса, вул. Комітетська, 10а, каб. № 314 (канцелярія) в робочі дні з 09:00-12:00 і 13:00-16:00.

Для подачі пропозиції необхідно додати:

Для квартир в існуючому житловому фонді:

  • Копії технічного паспорта на квартиру та документів, що підтверджують право власності на житло.

Для квартир в новозбудованих або зданих в експлуатацію житлових будинках:

  • План квартири.

  • Копії документів, що підтверджують дозвіл на будівництво житлового будинку або копію акта введення житлового будинку в експлуатацію.

  • Документ, що надає право на реалізацію цього житла.

Додаткові довідки можна отримати за телефонами: 740-72-80; 740-72-81, а також за електронною адресою: [email protected].




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися