На Одещині відкрили чергову поліцейську станцію

Поява поліцейської станції, збільшення присутності поліції покращить безпекову ситуацію в ОТГ

22 серпня в Степанівська сільська територіальна громада Роздільнянського району відбулося урочисти відкриття поліцейської станції. Зазначимо, що в цій громаді проживає більше 7 тисяч громадян.

Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Денис Захарченко, начальник Роздільнянського районного відділу поліції Михайло Черній, начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, голова Степанівської сільської територіальної громади Наталія Бараненко та місцеві жителі.

“Поява поліцейської станції у вашій громаді – це результат тісної співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування та правоохоронців по  втіленню безпекового проєкту Національної поліції України "Поліцейський офіцер громади". Його мета – забезпечити кожну ОТГ окремим офіцером поліції, який житиме на території обслуговування, знатиме людей, піклуватиметься про їхню безпеку, допомагатиме у вирішенні проблемних питань. Безпека людей завжди була для нас на першому місці, а нині, в умовах війни, і поготів. Тож я вдячний всім, хто допомагає нам у зміцнені безпекового середовища безпосередньо у вашому, Роздільнянському, районі та на Одещині загалом. Продовжуємо у тому ж дусі”, - сказав заступник начальника ГУНП в Одеській області Денис Захарченко.

Також додамо, що Степанівська сільська територіальна громада знаходиться на кордоні з Республікою Молдова. Тож поява поліцейської станції, збільшення присутності поліції покращить безпекову ситуацію в ОТГ, посилить протидію проявам контрабанди, незаконному перетину кордону тощо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися