На Одещині створюється новий піхотний батальйон: як записатися

Наразі, триває набір до нового окремого батальйону на Одещині

Відданість рідній землі та бажання взяти на себе обов'язок захищати країну важливі для кожного громадянина України. Саме з цією метою на Одещині організовується новий піхотний батальйон, який шукає відважних і відданих патріотів.

Про це повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП.

Є така професія – служити в ЗСУ і повертати рідні землі, виборювати мир і незалежність, бути захисником свого народу. Кожен громадянин держави має усвідомлювати свою роль в її захисті, відродженні і процвітанні. Сьогодні країна потребує вас – сильних і мужніх, мотивованих і гідних, незламних, як вся наша Україна. Ви маєте дух і хист – ми навчимо майстерності, — йдеться в повідомленні.

Для отримання додаткової інформації та реєстрації потрібно звертатися до районних Територіальних центрів комплектування та Служби підтримки.

Нагадаємо, що на Одещині з початку лютого цього року вже забронювали понад 3 тисячі працівників від мобілізації. Військова адміністрація Одеської області визначила понад 180 підприємств, які мають критичне значення для громади, але ще 30 відмовили у броні через невідповідність вимогам.

Також, “Коментарі” писали, що в Одеській області аграріям надали роз’яснення щодо того, як бронювати своїх працівників від мобілізації. Щоб мати таку можливість підприємство має відповідати щонайменше трьом критеріям з шести.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися