Навчання під час війни: в Одесі стартував Відкритий освітній форум (відео)

64 тисячі дітей розпочнуть навчання в 121 школі в Одесі з 1 вересня

У Одесі розпочався Відкритий освітній форум, на якому освітяни обговорюватимуть важливі питання. Серед яких освіта та виховання в умовах воєнного стану, психолого-емоційна безпека учасників навчального процесу, а також залучення грантів та інвестицій в освіту.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Під час спілкування з педагогами, Геннадій Труханов, міський голова Одеси, підкреслив, що головним завданням сьогодні є безпека школярів та працівників навчальних закладів. Упродовж літнього періоду в Одесі була проведена робота, і з 1 вересня майже 64 тисячі дітей розпочнуть навчання в 121 школі та 6 тисяч дітей в 136 дитячих садочках, включаючи групи короткотривалого перебування.

Освіта в Одесі — це вже фірмовий знак, найвищий рівень. Пишаємось вашими досягненнями та бажаємо кожному освітянину бути щасливим у своїй професії, мати повагу і визнання у суспільстві, — додав мер.

Міський голова також відзначив педагогів за їхню сумлінну працю, високий професіоналізм та педагогічну майстерність, нагородивши їх почесними відзнаками за досягнення в навчанні та вихованні покоління, що підростає.


Нагадаємо, що за декілька днів розпочнеться новий навчальний рік. Втім, родини, які тільки повернулися додому з-за кордону або через переїзд з іншого міста до Одеси шукають навчальний заклад для своєї дитини. Але знайти школу, де є вільні місця перед початком навчального року, не так просто. В міському департаменті освіти та науки розповіли куди звертатися. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися