В Одесі оголосили штормове попередження: прогноз погоди на 31 серпня

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека

В Одесі на 31 серпня оголосили штормове попередження. По Одеській області очікується гроза, під час грози шквали 15-20 м/с.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок.

Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок поривчастого вітру  та дощу можливе падіння гілок та кабелів, - йдеться в повідомленні. 

Прогноз погоди 

31 серпня в Одесі очікується мінлива хмарність. Увечері короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 21-23°С, вдень 27-29°С. Температура морської води 24-25°С

По Одеській області також буде мінлива хмарність. Вдень короткочасний дощ, місцями значний, гроза. Вітер південно-східний, 5-10 м/с, вдень під час грози шквал 15-20 м/с. Температура вночі 18-23°С, вдень 27-32°С. На автошляхах області вночі та вранці місцями димка, видимість 1-2 км.

Мінна небезпека 

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що наразі виробництва електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів. Для Одеської області не доведені ліміти енергоспоживання, проте протягом 30 серпня в частині міста будуть проводитися ремонтні роботи. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

30 серпня 2023, 20:29

Друзья мне срочно надо деньги от бабушнк с Франций них 3 рак горла и просто рад мне надо Алле и Эрику заплатить 251 161 151 евро чтобы получить их наследства и делать новую карточьку в банке Я валантером буду в Одесси,правда подарок или в долг Я вам отправлю ощад банк по ящику [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися