В Одесі маленька дівчинка випала з вікна на восьмому поверсі: подробиці

Родина раніше не потрапляла у поле зору правоохоронних органів

В Одесі маленька дівчинка випала з вікна квартири на восьмому поверсі багатоповерхівки. Трагедія сталася на вулиці Ядова. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Так, поліцейські з’ясували, що батьки завезли дітей в гості до бабусі: Дівчинці рік та одинадцять місяців, а хлопчику 4 роки. Зі слів літньої жінки, вона ненадовго залишила онуків самих та пішла до магазину. За цей час дівчинка імовірно забралася на підвіконня, сперлася на москітну сітку та випала з вікна.

Лікарі діагностувати потерпілій закриту черепно-мозкову травму голови, струс головного мозку та інші ушкодження тіла.

Крім того, правоохоронці зазначають, що раніше родина не потрапляла у поле зору правоохоронних органів та на обліку соціальних служб не перебувала. Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події, після чого їй буде надана правова кваліфікація.

“Правоохоронці вкотре закликають батьків та осіб, що їх замінюють, дбати про безпеку дітей.  Не залишайте малечу без нагляду, унеможливлюйте її доступ до небезпечних предметів, речовин, вікон, якщо ви живете у багатоповерхових будинках. Пам’ятайте, що москітна сітка не здатна витримати вагу дитини”, - наголосили в поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині дитина випала з вікна третього поверху. Про подію, що сталася в селі Крижанівка, поліцейським повідомили медики. За попередньою інформацією, дівчинка з цікавості забралася на підвіконня, сперлася на москітну сітку та випала з вікна, поки її мати поралася на кухні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі 11-місячна дитина ледве не захлинулась у ванній. На щастя її врятувала сусідка-медик. Анестезистка операційного відділення пологового будинку №7 Юлія Шевченко відпочивала після чергування, коли в її двері постукала сусідка. Трапилося лихо - дитина віком 11 місяців під час купання у ванній захлинулась водою та втратила свідомість.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися