Поліцейські показали наслідки нічної атаки РФ на південь Одещини

Правоохоронці проводять огляд руйнувань

Сьогодні вночі російські окупанти вкотре атакували цивільну інфраструктуру півдня Одеського регіону. Попередньо, від ворожої атаки ніхто не постраждав. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією слідчих, ушкоджені складські будівлі, сільгосптехніка, ремонтні майстерні. Там рятувальники ліквідували пожежі.

Зараз на місцях уражень працюють поліцейські. Правоохоронці проводять огляд руйнувань, фіксують наслідки ворожої атаки, збирають речові докази чергового злочину, скоєного російською федерацією.

“За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення законів та звичаїв війни”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що вчора поліцейські також фіксували наслідки ворожої атаки та збирали докази скоєного РФ злочину. Крім того, правоохоронці повідомили, що уламки дронів влучили на територію приватного будинку та по об'єктах припортової інфраструктури. На одному з них виникла пожежа, яку було ліквідовано силами ДСНС. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

“Коментарі” також писали, що вночі 30 серпня, ворог черговий раз здійснив масовану ракетно-дронову атаку України, зокрема й Одеської області. Всього по країні окупанти випустили 28 ракет з літаків тактичної авіації та 16 ударник БпЛА типу Shahed 136/131. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися