На минулих вихідних в Одесі сталося дві смертельні ДТП: подробиці

Унаслідок аварій загинув пішохід та водій транспортного засобу

Поліцейські розслідують обставини двох смертельних ДТП у Хаджибейському районі Одеси. Обидві аварії сталися вночі 3 та 4 вересня. Унаслідок ДТП загинув пішохід та водій. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські встановили, що одна з аварій сталася на вулиці Мельницька. 43-річний водій “Hyundai” наїхав на пішохода, коли той знаходився на проїзній частині дороги. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці. Водія перевірили на вміст алкоголю в організмі – він був тверезий.

Інша ДТП сталася наступної ночі на вулиці Просілковій. За попередньою інформацією, зіткнулися два автомобілі: “ВАЗ” та “Suzuki”. Водії 63 та 56 років відповідно, рухалися один одному назустріч, коли не впорались з керуванням та допустили зіткнення. Унаслідок ДТП старший водій загинув на місці, а 56-річного кермача іномарки госпіталізували до лікарні з різними травмами. У нього відібрали біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння.

“За обома фактами ДТП поліцейські розпочали провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Для встановлення всіх обставин подій буде проведена низка експертиз”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що на Одещин на трасі, яка з'єднує Йосипівку і Ширяєве сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок неї загинув 61-річний чоловік. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися