На Одещині відкрили ще два “класи безпеки” для дітей: де саме

Діти Одещини вивчатимуть ПДР, пожежну та мінну безпеку та інше

На Одещині з початком нового навчального року відкрилися ще два класи безпеки. Спеціалізовані кабінети розташовані в Тарутинському та Березинському ліцеях Тарутинської селищної громади.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У цих спеціалізованих класах учні не лише теоретично вивчатимуть правила дорожнього руху, пожежної та мінної безпеки, але і отримають можливість відпрацювати навички на практиці. Вони будуть навчатися від фахівців різних сфер, включаючи поліцейських, надзвичайників, медичних працівників, військових та інших.

Початок навчання в цих класах був підтриманий ювенальними поліцейськими та представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Вони провели перші уроки з безпеки та нагадали дітям правила поведінки в будні та надзвичайні ситуації.

Під час занять гості продемонстрували дітям корисні мультфільми та ролики та відпрацювали з ними різні ситуації, включаючи алгоритм дій при пожежі, виявленні небезпечних предметів і реакцію на сигнал щодо повітряної небезпеки.

Безпека дітей, особливо під час війни, є вкрай актуальною. І знання, отримані ними у цих класах, допоможуть їм вберегтися від небезпек, — зазначила інспекторка ювенальної превенції територіального підрозділу поліції Аліна Іскимжи.

Нагадаємо, що на Одещині було відкрито одразу шість "Класів безпеки". В Білгород-Дністровському та Роздільнянському районах пройшло урочисте відкриття класів і в кожний завітали рятувальники та провели уроки. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися