На дорогах Одещини змінилися правила для водіїв вантажівок: подробиці

Обмеження діятимуть з 10:00 до 18:00

Одеській ОВА повідомили, що відтепер з 10:00 години до 18:00 години заборонено рух транспортних засобів вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн на ВСІХ автомобільних дорогах Одещини!

“Простіше кажучи, в “об‘їзд” тепер теж не вийде. Скупчення вантажівок на дорогах також перешкоджає руху спецтранспорту, що неприпустимо в умовах воєнного часу”, - написав голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

В ОВА закликали підприємства та водіїв розраховувати свій час роботи та логістику таким чином, аби вантажівки не скупчувалися на обочинах та не заважали місцевим жителям і спецтранспорту рухатися автошляхами. Додамо, що рух вантажівок за наявності перепусток у комендантську годину дозволений. Нагадаємо, підприємства, що займаються перевезенням зернових, олійних та інших вантажів можуть звернутися до Одеської обласної державної (військової) адміністрації для консультації та подальшого отримання перепусток у комендантську годину за телефонами: (048)718 93 87, (048) 718 95 20.

Раніше “Коментарі” писали, що на Подільщині водій вантажівки наїхав на тракториста. Подія сталася на території одного із фермерських господарств Балтської ОТГ. 49-річного чоловіка у тяжкому стані госпіталізували до місцевої лікарні.  Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Крім того, У Білгород-Дністровському районі Одещини під колесами вантажівки загинув пішохід. Автопригода сталася 19 липня приблизно о 23 годині на трасі Одеса – Рені. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2531


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися