На Одещині затримали трьох чоловіків за крадіжки: подробиці

Розслідування всіх кримінальних проваджень триває


Поліцейські Одещини викрили трьох чоловіків у скоєнні майнових злочинів. Один зловмисник обікрав продавчиню на ринку, другий – виніс речі з чужого будинку, а третій – злив паливо з тепловоза. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією, 33-річний мешканець Ізмаїлу посеред білого дня на ринку викрав з прилавка декоративний шкіряний виріб вартістю 2000 гривень. Як виявилось, чоловік має вже має три судимості за скоєння пограбувань та чекає на рішення суду за скоєння ще двох аналогічних злочинів. Поліція повідомила, що пошуки правопорушника тривали недовго. Викрадений товар вилучили. Зі слів чоловіка, його він планував перепродати.

Другий правопорушник – 37-річний житель Березнівщини. Чоловік обікрав будинок односельців. Скориставшись тим, що у будинку тривалий час ніхто не проживає, зловмисник вночі пошкодив навісний замок на вхідних дверях, проник до оселі та викрав звідти надувний басейн, алюмінієвий посуд, радіоприймач, тощо. Загалом правопорушник завдав збитків на 6000 гривень. 

Крім того, поліцейські також затримали 49-річного чоловіка, який обікрав в Одесі одну зі станцій “Укрзалізниці”. Чоловік, працюючи на державному підприємстві, під час заправки тепловозів наповнив дизельним пальним дві власні каністри об’ємом по 25 літрів кожна і завантажив їх до свого автомобіля. Втім, коли зловмисник вивіз соляру за територію підприємства, його викрила охорона і викликала поліцію. 

“33-річному жителю Ізмаїла слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури вже повідомили  про підозру у крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі”, - зазначив т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися